Hamstring!

I dag har jeg vært på butikken for å gjøre vår ukentlige hamstring, eller handling som det het før. Jeg har fortsatt ikke skrevet noe i testamentet om hvordan dopapiret skal fordeles den dagen jeg går bort, men det er vel på høy tid.

Men for et styr, Det er håndvask og spritdunker, våtservietter og gud vet hva for å få tørket hender og handlevogner og lignende. Og når alle forhåndsregler er tatt så tar jeg meg i å prøve å åpne dører til fryse og kjøledisker ved å ta helt øverst eller nederst på håndtaket. Eller med albuen som om det skulle gjøre det noe bedre. Får håpe at ingen Koronainfiserte tenker det samme som meg.

Og når jeg står å gnur meg oppetter kjøleskapet på butikken for å få ut ett par pakker melk så slår det meg. Det måtte altså en verdensomspennende pandemi til før vi lærte oss folkeskikk. Nå står folk høflig å venter til det er ledig i melkedisken. Køkultur har plutselig blitt et kjent begrep for travle nordmenn. Der det før var krig om å komme først til neste ledige kasse holder nå alle behørig avstand. Og skulle det være noen som er litt påtrengende så vil jeg tro det kunne hjelpe med et par host eller hark!

GOD PALMEHELG 🙂

187 kommentarer til «Hamstring!»

  1. And usually it won’t matter how insightful your words are or how relevant your link may be; the blogger will feel an irresistible urge to kick you off their property.
    Ever been on a date with someone from Match or eHarmony who didn’t bother to read your profile?
    카지노사이트

  2. «This is the right site for anybody who wants to find out about this topic. You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that I really will need toÖHaHa). You certainly put a new spin on a subject which has been discussed for many years. Excellent stuff, just great!»
    דירות דיסקרטיות בחיפה

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.